Onze klanten vertellen

Na lang beraad en onderhandelen hebben we beslist om met Steen Vastgoed in zee te gaan en dit hebben we ons geen enkel moment beklaagd.

Bekwame vakmensen, professionals die ons met raad en daad terzijde stonden. Onze werfleidster (Nathalie) was echt top. Opduikende problemen werden steeds ontmijnd in overleg waar elke partij zijn verantwoordelijkheid nam. Het resultaat mocht er zijn: een prachtig appartement waar we heel graag in wonen. Vanaf de eerste minuut waren we thuis zonder aanpassingsproblemen. Een pluim voor gans het team van Steen Vastgoed.

Marc en May – project Groenhof

Voor ons staat "Steen Vastgoed" voor een ploeg jonge, creatieve, gedreven mensen die vorm geven aan onze gedroomde wensen. Zoek je iemand die met je meedenkt en (bijna) alles voor je doet dan kan je "bouwen" op Steen Vastgoed!

Pim en Marc – Het Laar, Ekeren

Bouwen zonder kopzorgen: kan dat? Ja, met Steen Vastgoed! Prima begeleiding en coördinatie, uitstekend advies, mee-denkers en ook voor-denkers, snel inspelen op wensen noden en behoeften, een piekfijn afgeleverd appartement, correcte opvolging van de werken… Wat kan een mens die bouwt nog meer verlangen? Wij zijn op en top tevreden en bevelen Steen vastgoed dan ook zeer aan.

Eric en Annemie – Astridhof, Kapellen

Ik heb met Steen Vastgoed een heel goede ervaring. Zij houden zich aan hun engagementen, bieden kwaliteit aan en houden rekening met de wensen van de klanten. Hun persoonlijke aanpak heb ik sterk gewaardeerd.

Pierre – Bernard De Vadderlaan, Kapellen

Het project werd uitgewerkt naar onze wensen en budget waarbij niets over het hoofd gezien werd. De begeleiding die we kregen was super, steeds stonden Sofie en Luc paraat. Wij danken hen voor de zeer goede service. Voor ons staat Steen Vastgoed voor:
• STEEN: komt van bouwsteen.
• Vast: komt van Vastberadenheid.
• Goed: komt van de goede samenwerking onder het team.

Frans en Lea – Achterbroek, Kalmthout

Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe Steen Vastgoed het aanpakt en de klantenbegeleiding doet. Wij zijn ambassadeurs van Steen vastgoed. Chapeau!

Van Looy Accountants – Kapelsesteenweg 501, Ekeren

We wonen nu een jaar in ons nieuwe huis, wat ondertussen ook een echte thuis is geworden. Dit mede door de fijne samenwerking, de kwalitatieve materialen, de mooi afwerking en de goede nazorg. Wij willen jullie nogmaals danken en wensen jullie nog veel succes.

Jan en Ria – Landzicht, Wuustwezel