Over Steen Vastgoed

Waarom kiezen voor Steen Vastgoed?

U staat op het punt één van de belangrijkste beslissingen van uw leven te maken. Het is dan ook uiterst belangrijk te weten in wie u uw vertrouwen kan stellen.

Wij bouwen niet zomaar woningen of appartementen die u dan kan kopen, neen, wij bouwen samen met u uw nieuwe woonst. Tijdens het ganse proces wordt u bijgestaan door onze betrokken medewerkers. Zo beschikt u vanaf dag één over een persoonlijke klantenbegeleider. U kiest zelf uw vloeren, keuken, sanitaire toestellen, elektriciteitsplan en zo veel meer.

Spijtig genoeg is het imago van onze sector niet steeds vlekkeloos. Onvoorstelbaar scherpe prijzen bij ondertekening, maar van zodra u bijvoorbeeld een stopcontact wenst te verplaatsen krijgt u een dubbele rekening voorgeschoteld. Deze praktijken hebben al te vaak als resultaat dat u toch niet helemaal uw ‘eigen’ woning laat bouwen en dat u een ontgoocheling ervaart bij zo’n belangrijke aankoop. Bij Steen Vastgoed zetten wij ons voortdurend in om u te laten genieten van uw aankoop en zowel voor, tijdens als nadien tevreden te zijn van uw keuze voor Steen Vastgoed.

Onze klantentevredenheid is ons hoogste goed en onze klanten zijn onze referenties.


Ons verhaal

Toen we eind de jaren 90 startten met de aankoop, renovatie en verkoop van woningen konden we onmogelijk voorspellen dat we met Steen Vastgoed zo’n boeiend traject zouden afleggen.

Na de eerste renovaties werd er geleidelijk aan de weg ingeslagen van de villa-markt. Inmiddels zijn we mede geëvolueerd naar een lokale vooraanstaande promotor voor appartementen, eengezinswoningen en assistentieflats. De zorg en de service die wij besteedden voor de villa’s wordt vandaag de dag nog steeds als maatstaf genomen, hetgeen enorm door onze klanten geapprecieerd wordt.

We merken dat heel wat van de verkopen het resultaat zijn van mond-tot-mondreclame. Het verheugt ons dan ook telkens wanneer er klanten zijn die ook voor hun tweede, zelfs derde, … aankoop hun vertrouwen in Steen Vastgoed herbevestigen. Maar liefst één op de vier van onze verkopen komen op deze manier tot stand. Zeker in onze sector mogen we daar enorm trots op zijn.

We trachten steeds voor te zijn op de toekomst daar een project niet in 1, 2, 3 opgetrokken wordt. Zo zetten wij sinds 2014 al zwaar in op energiezuinige woningen met energiepeilen van E30 of lager. Deze normering wordt vanaf 2021 de wettelijk norm, maar zo kunnen wij aan onze klanten zeer energiezuinige, maar ook waardevaste woningen aanbieden. In dit opzicht zijn wij ook officieel erkend als de eerste ”Energiebewuste Aannemer” in Kapellen!

Daarnaast zijn ook de assistentieflats aan een stevige opmars bezig. Voor het beheer van deze assistentieflats kunnen wij rekenen op de expertise van Salveto dat geleid wordt door Yo Buyens, een psychologe die haar sporen in deze materie al ruimschoots verdiend heeft. Deze samenwerking maakt dat we ook voor de zorgverlening eenzelfde persoonsgebonden service kunnen aanbieden zoals voor onze andere vastgoedprojecten.

Wanneer we een reflectie maken over het verleden en daarbij de feedback voegen die wij van onze klanten krijgen, dan komen we tot drie basiswaarden die Steen Vastgoed al sinds zijn oprichting, hoog in het vaandel draagt: bijzonder, betrokkenheid en evolutie.

Bijzonder in onze service, en in de esthetiek gekoppeld aan het comfort van onze projecten.
Betrokkenheid bij elke klant, zowel van onze kantoormedewerkers als van onze metsers.
Evolutie naar BEN-woningen, assistentieflats, een verhoogde akoestische norm en alles wat de toekomst ons brengt.

Stuk voor stuk waarden die we blijvend in de praktijk wensen te brengen.

Wij zijn al onze klanten zeer dankbaar om dit steeds samen met ons mee mogelijk te maken.

Het Steen Vastgoed-team


Steen Vastgoed is energiebewuste aannemer

Wij zijn energiebewuste aannemer

In 2015 hebben we, als eerste in de regio Noord Antwerpen, het label energiebewust aannemer behaald. Dit certificaat komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen.


Ik BEN mee!

BENt u mee?

EN staat voor “bijna energieneutraal”. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Reeds 5 jaar bouwt Steen Vastgoed volgens deze norm.

Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene, hernieuwbare energiebronnen gehaald. Dat betekent een lagere CO2-uitstoot en creëert een meerwaarde voor mens en milieu.