Over Steen Vastgoed

U staat op het punt één van de belangrijkste beslissingen van uw leven te maken. Het is dan ook uiterst belangrijk te weten in wie u uw vertrouwen kan stellen.

Steen Vastgoed organiseert het ganse bouwproces in eigen huis, van verkoop tot nazorg. Door de begeleiding via uw persoonlijke klantenbegeleider en onze betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat uw specifieke wensen goed worden uitgevoerd.

Wij bouwen immers niet zomaar woningen of appartementen, neen, wij bouwen samen met u uw nieuwe woonst. Ons uitgangspunt is steeds een mooi, gezellig en duurzaam resultaat met respect voor onze omgeving en de natuur. Bovendien creëren we keer op keer unieke projecten waarbij we het esthetische aspect niet uit het oog verliezen. Daar doen we het voor.

Sinds 2015 bouwen we reeds volgens de BEN-norm (energiezuinige woningen met energiepeilen van E30 of lager) en zijn we officieel erkend als “Energiebewuste Aannemer”. Steen Vastgoed tracht echter voorloper te zijn en te blijven in dit groene verhaal. Onze projecten evolueren naar een energiepeil van E20 waarbij we warmtepompen, driedubbele beglazing en extra zonnepanelen voorzien. Bovendien onderzoeken we ook meer energiezuinige bouwtechnieken (houtbouw, BREEAM, circulair bouwen, …) en stimuleren we nieuwe mobiliteitsvormen met oplaadpunten voor elektrische wagens, meer fietsenstallingen en deelwagens.

Wanneer we een reflectie maken over het verleden en daarbij de feedback voegen die wij van onze klanten krijgen dan komen we tot drie basiswaarden die Steen Vastgoed al sinds zijn oprichting hoog in het vaandel draagt:

Stuk voor stuk waarden die we blijvend in de praktijk wensen te brengen.


Het Steen Vastgoed-team


Steen Vastgoed is energiebewuste aannemer

Wij zijn energiebewuste aannemer

In 2015 hebben we, als eerste in de regio Noord Antwerpen, het label energiebewust aannemer behaald. Dit certificaat komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen.